• Újdonság a kozmetikai iparban

  A három funkció RÁDIÓFREKVENCIA, PLASMA, MEZOTERÁPIA !

  A három kezelés egymásra épülve, vagy akár külön-külön is kérhetők. A kezelés első lépéseként (letisztítás, és peeling után) a Rádiófrekvenciás funkcióval kezdünk, mely alkalmas a bőr feszesítésére és az arckontúrok megemelésére. A nagyfrekvenciájú elektromágneses hullámok , biztonságos, non-invazív módját kínálják a laza, megereszkedett bőr feszesítésére az arcon, tokán, nyakon és dekoltázson. Alkalmazható az enyhébb és mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére, de leginkább a bőr tónusának és szerkezetének javítására.

  Azonnali hatás:
  Már az első kezelés után észrevehető az azonnali feszesítő hatás, mely a kollagén rostok kétdimenziós összehúzódásának a következménye. Átmérőjük vastagabb lesz, de hosszuk csökken. Hosszú távú feszesítő hatás:
  Az irhát érő hő stimulálólag hat a fibroblasztokra, amelyek így a kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén és elasztin rostokat. Az extra sejtmátrix hő sérülése, egy sor gyulladásos folyamatot indít be, ide értve a fibroblaszt burjánzást és a hosszú távú kollagén újratermelést is. Ez a hatás, hangsúlyosabb néhány heti kezelés után, amikor a fibroblasztok gyulladásos helyre történő vándorlása megnöveli az új kollagén rostok termelődését. A kollagén rostok keletkezésének ez a felgyorsult üteme nagyjából három hónapig tart. A kezelésnek köszönhető változások hatására a bőr feszesebbé válik, megújul.

  Javasolt felhasználás:
  Az arc és az arckontúrok liftingjére, megemelésére
  A test öregedésével együtt járó bőrmegereszkedés kezelésére, különösen a felkar, a nyak, a toka feszesítésére.

  Plazma funkció:
  A szilárd-, folyékony- és gázállapotok mellett, az anyagok negyedik halmazállapota a plazma, az ionizált gáz.

  A plazmakisülés:
  A plazmakisülés létrehozása magas feszültség (5-7 kV), és kis áramerősség segítségével történik. A keletkező mikrovillámok a levegő molekuláris oxigénjét, nitrogénjét elbontják, több mint 200 kémiai reakciót indítva el ezzel. A kezelés során a bőr vezetőképességének növelésére van szükség, amely egy speciális gél felvitelével történik. A készülék működése során a gél és az eszköz vége között jön létre egy körülbelül 3 mm-es plazmasugár. Az elektromos áramkör a páciensek jobb kezébe adott földelő elektróda révén záródik. Amint a kisülés megtörténik, az keresztülhatol a felvitt vezető gélen és közvetlenül a bőrön fejti ki a hatását. A plazma felkínálja a precízen célzott alkalmazás lehetőségét. Nagy előnye ennek a metódusnak, hogy allergiás vagy toxikus reakciója nem ismert. Ez az érintés-, és fájdalommentes, önmagát sterilizáló, önmagát nem támadó alkalmazás megengedi a kezelést a melegre érzékeny és egyenetlen felületen is.

  A plazma kisülés hatásai:
  A vírusokat, baktériumokat, gombákat inaktiválja
  Az immunrendszert aktiválja
  A fibroblasztokat stimulálja
  Az artériákat, vénákat és hajszálereket „tisztítja”, a vérkeringést élénkíti
  Erősíti az érfalakat, javítja a hajszálerek rugalmasságát
  Csökkenti a gyulladást az alkalmazott területen
  A bőrön az allergiás reakciókat csökkenti
  Műtéti hegek, és égési sérülések utáni hegek bőrfelületét regenerálja
  Az aknét, kamaszkori bőrelváltozásokat hatékonyan kezeli

  A plazma funkció elsősorban a következő problémák kezelésére használható:
  Ráncok
  Sebhelyek
  Striák
  Aknék
  Értágulatok, rosaceás területek kezelésére

  Elektroporáció funkció:
  A sejtmembrán, elektromos tér hatására bekövetkező, fokozott áteresztőképességét kihasználó eljárást nevezzük elektroporációnak. A technológiát sokszor tű nélküli mezoterápiaként is emlegetik. A mezoterápiára való utalás oka az, hogy a készülék által kibocsátott speciális elektromos hullámok - az igen vékony és finom mezoterápiás tű által, a bőr szarurétegén (barrier) nyitott szúrcsatornákhoz hasonló - szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt, bármely hatóanyag (molekulasúlytól függetlenül) egyedülállóan hatékony módon, és sokkal intenzívebben szívódik fel a bőrbe, összehasonlítva más felszívódást növelő, hagyományos hatóanyag-beviteli módszerekkel.
  12-szer jobb hatóanyag felszívódás a hámban
  40-szer több hatóanyag a bőralatti kötőszövetben.
  Az elektroporáció alkalmazásával kész koktélkeverékek és egyénileg összeállított mezoterápiás koktélok is bevihetőek, a bőr mély rétegeibe.


  Előnyök:

  Fájdalommentes
  Ionizáció és hőtermelés nélküli hullámok
  Bevihetők vele ionos, nem ionos, lipofil és hidrofil anyagok, beleértve a makromolekulákat is
  Nincs elektromos kapcsolat a kezelttel, nincs kémiai égés kockázat, nincs izomrángás, fájdalom vagy duzzanat
  Nem változik meg a bőr pH-ja
  Nem ellenjavallt protézis esetén
  Nincs szükség plusz vezető gélre
  Az elért hatás tartós

  Javasolt felhasználás arckezelésnél:
  Arcfeszesítésre
  UV sugarak, szolárium hatására történő öregedési folyamatok megelőzésére és kezelésére
  Pigment foltok kezelésére
  Hidratálásra és táplálásra
  Bőrmegújításra
  Mimikai ráncok feltöltésére Hegek, tág pórusok méretének csökkentésére
  Zsíros bőr faggyútermelésének csökkentésére