• Ízelítő kozmetikai kezeléseinkből

  Szeretnénk részletes tájékoztatással szolgálni számtalan, korszerű és modern kozmetikai kezelésről, hogy Ön a legmegfelelőbbet tudja kiválasztani.

  ÚJDONSÁG A KOZMETIKAI IPARBAN!!  Fiatalítás, különböző bőrproblémák kezelése a legújabb technológiával már 10.000 Ft-tól.
  Megérkezett a Plasma G három funkciós készülék, amely a legmodernebb elektrokozmetikai eljárások tökéletes kombinációja. Azonnal látható feszesítő hatás a bőrproblémák hatékony kezelésére. Bőrfiatalítás személyre szabottan a GIGI új szérumával.

  Read More


  Alapkezelések


  Bőrtípusnak megfelelő személyre szabott kezelések.

  Read More


  Alapkezelések tiszítással 7500 Ft-tól


  Bőrtípusnak megfelelő letisztítás, peeling, masszázs, gőz, mechanikai tisztítás, fertőtlentés Vio-val, ultrahangos hatóanyagbevitel, összehúzó maszk és befejező krém.
  Bőrmegújító, bőrfiatalító kezelés 5 különleges algából nyert hatóanyaggal bioplasma termékcsaláddal


  Ráncok, tág pólusok, laza tónus, dehidratáltság, pigmentációk, fakó és sápadt bőr, bőrpír, értágulatok, rugalmatlanság, aknék, komedók... ezekre a problémákra mind megoldást nyújt.

  Read More


  Gyümölcssavas bőrmegújító kezelések


  Hámlasztó kezelések különböző bőrproblémákra. Hatóanyagai helyreállítják a bőr egészséges működését, kijavítják sérüléseit, felerősítik természetes védekezőképességét.

  Read More


  Oxigénes luxus kényeztető, feltöltő kezelés


  Megoldás az érett bőr és a ráncok kezelésére. Két masszázsos, teljesen manuális kényeztető kezelés, amely az oxigént a sejtekbe hatékonyan képes bejuttatni.

  Read More


  Nutri-Peptid kezelés, hatóanyagdrón a kozmetikában a ragyogó és élettel teli bőrért


  A hatóanyag drón egy energia innyekció bőünk sejtjeinek, hogy az évek múlásával egyre gyengülő, felépítő hatásmechanizmusok a bőrben újra erőteljesebben működhessenek Egyedülálló hatóanyag beviteli módszerének köszönhetően minimális idő alatt maximális kezelési eredmény érhető el.

  Read More


  Bőrcsiszolás gyémántfejes vagy alumínium-oxid kristállyal


  Gyengéden, de hatékonyan leradírozza a bőrt, mely ezután fellélegzik, kisimul és az utána felvitt hatóanyagok mélyebben felszívódnak.

  Read More


  Rádiófrekcenciás arc feszesítés


  A laza, megereszkedett bőr fezesebb lesz, a ráncok kisimulnak, az arckontúr megemelkedik.

  Read More


  Mezoterápiás hatóanyagbevitel


  A bőrre felvitt teljesen vegytiszta hatóanyagok (GIGI szérumok különböző problémákra) egyedülállóan hatékony felszívódása a bőr mélyebb rétegeibe.

  Read More


  Plazma funkció


  Elsősorban a következő probléákra használható: Ráncok, sebhelyek, striák, aknék, értágulatok, rosaceás tünetek, bőrfertőtlenítés.

  Read More