• Nutri-Peptid kezelés, hatóanyagdrón a kozmetikában a ragyogó és élettel teli bőrért

  Fő hatóanyaga X50 photoglow, ami egy kis hatóanyagkapszula, amely átalakítja a fényenergiát kémiai energiává. A hatóanyag kapszula héja tejsav és glikolsav, melyek lassan hidrolizálva bomlanak le az alkotó savakra a bőrben. Ezen hatóanyagok folyamatos felszabadulása segíti az elhalt sejtek leválását, ösztönzi a gyorsabb sejtmegújulást. Hatására megszünik a bőr elhalt hámsejtek miatti fakósága, valamint bársonyos és puha bőr érzetet biztosít. A kapszulában a Chlorella vulgaris, egy egysejtű alga kivonata van csomagolva, ez tartalmazza az összes növény közül a legtöbb klorofillt. Ez a hatóanyagdrón tulajdonképpen egy energia injekció bőrünk sejtjeinek, hogy az évek múlásával egyre gyengülő , felépítő mechanizmusai újra erőteljesebben működhessenek. Az X50 Photoglow elősegíti a bőr, sima és egészséges, életteli megjelenését, egyedülálló hatóanyagbeviteli módszerének köszönhetően minimális idő alatt maximális kezelési eredményeket tesz lehetővé.

  Személyre szabható Nutri –peptid kezelések:

  1. Letisztítás
  2. Ester c professzionális rizs peeling
  3. Nutri peptid tejsavas peeling
  4. Semlegesítés
  5. Nutri peptid booster,(hatásfokozó) a bőrproblémának megfelelő Anti aging, Whitening, Problematic
  6. Ultrahangos hatóanyagbevitel
  7. Masszázs
  8. Pakolás Nutri peptid gazdag aranymaszkkal

  Boosterek:

  Anti-aging: növeli a bőr volumenét és ösztönzi a kollagén termelést, hialuronsavval tölti fel a bőr rétegeit. Növeli a zsírsejtek triglicerid tárolási képességét, ezáltal tölti fel a ráncokat.
  Problematic: aktív nyugtató, börpírcsökkentő hatású, zsíros, kiegyensúlyozatlan bőrre. Gyulladáscsökkentő, antibakteriális.
  Whitening: halványítja a pigmentfoltokat, lebontja a lerakodott pigmenteket. Egységesíti a bőrszínt, friss és életteli megjelenést biztosít.