• Rádiófrekcenciás arc felszesítés

  A nagyfrekvenciájú elektromágneses hullámok , biztonságos, non-invazív módját kínálják a laza, megereszkedett bőr feszesítésére az arcon, tokán, nyakon és dekoltázson. Alkalmazható az enyhébb és mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére, de leginkább a bőr tónusának és szerkezetének javítására.

  Azonnali hatás:
  Már az első kezelés után észrevehető az azonnali feszesítő hatás, mely a kollagén rostok kétdimenziós összehúzódásának a következménye. Átmérőjük vastagabb lesz, de hosszuk csökken.

  Hosszú távú feszesítő hatás:
  Az irhát érő hő stimulálólag hat a fibroblasztokra, amelyek így a kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén és elasztin rostokat. Az extra sejtmátrix hő sérülése, egy sor gyulladásos folyamatot indít be, ide értve a fibroblaszt burjánzást és a hosszú távú kollagén újratermelést is. Ez a hatás, hangsúlyosabb néhány heti kezelés után, amikor a fibroblasztok gyulladásos helyre történő vándorlása megnöveli az új kollagén rostok termelődését. A kollagén rostok keletkezésének ez a felgyorsult üteme nagyjából három hónapig tart. A kezelésnek köszönhető változások hatására a bőr feszesebbé válik, megújul.

  Javasolt felhasználás:

  Az arc és az arckontúrok liftingjére, megemelésére
  A test öregedésével együtt járó bőrmegereszkedés kezelésére, különösen a felkar, a nyak, a toka feszesítésére